maanantai 2. toukokuuta 2011

MIKÄ JUTTU JÄTKÄT

Mä en tiedä onko se Suomen kevät vai MIKÄ JUTTU on tää, että kun lähtee ulos niin joka ilta on tajunnanräjäyttävä! Niin siistejä ihmisiä, keskusteluja, tapahtumia, connectionia että pää räjähtää onnesta.

Mun kaikki juhlavaatteet oli faijan varastolla, joten käväisin mutsin vaatekaapilla ettimässä jotain säädyllistä rättiä päälle. Sieltä ei löytynyt mitään lämmintä ja tyylikästä, joten valitsin luonnollisesti kylmän mutta tyylikkään asukokonaisuuden..äiti yritti vaatettaa mua tukevammin, jolloin tietty iski välittömästi teinikapina--"En mä vittu tollasta laita päälleni mitä sä kelaat!!??" No ei siihen vaadittu ku hyisen sateen höystämä zygäretki stadin läpi......soundtrack...niin neidin mieli oli muuttunu ja ku Tapiiri tuli paikalle ja väitti että mä kuolen ihan just jos en saa villahousuja niin uuden muodin luomiselle oli jo hedelmällinen maaperä..Villahousujen ja -sukkien hakuun siis ja fasinoiva vapputyyli syntyi tissitopin, kellohameen, villahousujen, villasukkien ja korkkareiden hienostuneesta yhdistelmästä..

Sepänpuiston Lippakiskan perinteisissä bileissä oli aikamoisii tekijöitä paikalla, Matu tuli riksallaan paikalle ja tarjoili pakuriteetä, Tixa kertoi totuuden ("Ei se haittaa, koska se ei haittaa"), jätkät kävi hakee viikolla valutellut koivunmahlat lähikoivusta..

Oon täysin päreissä siitä, että stadi on täynnä hyvissä meiningeissä olevaa jengiä, intohimoista, syvällistä, fiksua, hauskaa, kaunista, komeaa..täällä on ihan törkeet vibraatiot päällä!

Loppuilta oli sitte himmeetä, iloista singahtelua..parin lumilautapojan kanssa filosofoinnit, kahvii, calvadosta, takasin lippikselle, uusia ihania tuttavuuksia..skenenvaihto Lippiksen perinteisistä tansseista Cafe Caruselin kauppisbileisiin, mihin Kibu puhui meidät sisään maailmanmiehen ottein (niin hämmentävä taito, seuraan aina suurella ihailulla), villasukkareivit terdellä ja aina välillä chillaamaan rantsuun, lumoutumaan nostokurjista, veneistä, merestä, elämästä..lopuksi vielä törmäsin hassuun sveitsiläiseen rokkijäbään, ja kulkeuduin hämyjatkoille, missä saunottiin ja syötiin fondueta..

En voi tajuu. Ihan vitun siistii.

Kiitos ystävät, elämä, universumi!

2 kommenttia:

  1. ooks kelannut koskaan mennä vipassanaa tyyppaamaan? www.dhamma.org

    VastaaPoista
  2. oon menossa retriittiin nyt kesällä..omm..

    VastaaPoista