lauantai 2. huhtikuuta 2011

FOLLOW YOUR BLISS

En aio lähteä tästä maailmasta toteuttamatta missiotani. Mun suuri missioni on tällä hetkellä oppia itse ja auttaa muita elämään vapaudessa, rakkaudessa ja pelottomuudessa. Miten se oma missio löytyy? Joillekin tämä on helpompaa, joillekin vaikeampaa..ehdottoman tärkeätä on antaa itsensä UNELMOIDA. Mikä on se juttu, mistä saat sellaiset pyörryttävät endorfiinisekikset, kun annat itsesi unelmoida siitä?

Tee tämä harjoitus.

EI OLE OLEMASSA LIIAN ISOA UNELMAA, LIIAN ISOA MISSIOTA. Unelmoi vaikka maailmanrauhasta! Vaikka et kuolinpedilläsi voi sanoa saavuttaneesi unelmaasi, olet todennäköisesti saanut aivan järjettömän määrän hienoja asioita aikaan omassasi ja muiden elämässäsi. Vertaapa tätä perusPerttiin, jolla ei ole minkäännäköistä fokusta elämässään ja päivät kuluvat vaimoa hakatessa ja pornoa katsellessa.


"Menestys on unelmaansa kohti kulkemista ja tällä matkalla oppimista"
(Jostain luin tämän quoten, en muista kenelle kunnia kuuluu.)

Success to me is having ten honeydew melons and eating only the top half of each slice
(Barbra Streisand)
Mieti myös, onko sun missiosi kokonaisvaltaisesti toimiva. Ei riitä, että pääset toteuttamaan intohimoasi. Sun täytyy myös tulla sillä jotenkin toimeen (eli saada katto pään päälle ja ruokaa naamaan tavalla tai toisella, jos et nyt aio elää auringonvalolla). Lisäksi sulla täytyy olla tieto ja taito toteuttaa sitä. Jos haluat kirjailijaksi, mutta et saa edes kauppalistaa kasaan, edessä on joko helvetillinen määrä harjoittelua tai uuden mission määrittely. Tietotaito voi koskettaa joko itse intohimon kohdetta tai toimeentuloa. Esimerkiksi moni äärettömän lahjakas taiteilija on aivan susi markkinoinnissa, eivätkä sen tähden kykene tulemaan toimeen vaikka itse taiteessa olisi loistava. Lisäksi sun mission pitäisi olla linjassa omantuntosi kanssa. Jos elät vain ja ainoastaan itsellesi, fair enough, silloin voit puuhastella omaa juttuasi. Jos taas sun missioon liittyy valuen antaminen muille ja positiivisen muutoksen aikaansaaminen planeetallamme, mission täytyy olla linjassa tämän pyrkimyksen kanssa.


Kun missio on löytynyt, miten sitä kohti kuljetaan? Unelmiaan kohti voi kulkea ainakin kahdella eri tasolla, jokapäiväisen toiminnan tasolla sekä oman uskomusjärjestelmän tasolla.Tee pieniä tai suuria jokapäiväisiä tekoja missiosi eteen. Mieti joka ilta seuraavalle päivälle tärkeimmät tehtävät, mitkä vievät sinua lähemmäksi unelmaasi. Mieti joka hetki, viekö tämä toiminta, ajatus tai tunne minua lähemmäksi unelmaani. Kirjoita unelmasi ylös ja lue ne päivittäin. Opiskele, kuuntele, kirjoita, ympäröi itsesi missiotansa seuraavilla ihmisillä..aivopese itsesi. Jos joku sanoo sua pakkomielteiseksi, niin kauan kuin olet huumassa seuratessasi missiotasi, OBSESSIO ON OK, JOPA TOIVOTTAVAA. Menikö joku sanomaan Jeesukselle että nyt menee Jeesus vähän yli, pitäiskö sun parantaa noita sairaita vähän vähemmän. Tai Gandhille että hei dude, ota rennosti, ei se maailmanrauha yhtä miestä kaipaa. EIIIIPÄ!! SUN MISSIO KAIPAA JUURI SUA!!


Jokapäiväisen toiminnan lisäksi voit muokata omaa uskomusjärjestelmääsi-uskomukset ovat paitsi tulosta maailman tarkkailemisesta, myös LUOVAA ENERGIAA. Jos sulla on intentio, se manifestoituu. Ask and it is given. Monesti kuulee sanottavan (usein negatiivisessa mielessä) jonkun olevan "self-fulfilling prophecy", itsensätoteuttava ennuste. Oli kyse sitten oman profetian toteutumisesta tai suurempien voimien mukaantulosta, onko sillä mitään väliä loppujenlopuksi? Jos alat profeetaksi, PROFETOI NYT HYVÄ MIES/NAINEN TOTAALISEN KÄSITTÄMÄTTÖMÄN YLITSEPÄÄSEMÄTTÖMÄN MAHTAVIA ASIOITA. Pyydä kaikki universumin energia luoksesi, että pystyt toteuttamaan missiosi. Oletko ikinä ollut niin kivenkovassa draivissa ja luottamuksesta, että saat jonkin asian toteutettua, että asiat tuntuvat loksahtelevan vain itsestään kohdalleen?
Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls.
(Joseph Campbell ja myöhemmin Jari Sarasvuo)

<3 <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti