tiistai 1. maaliskuuta 2011

Liekkeihin ruumiin-ja sielunravinnolla!

Mikä ero fiiliksissä, kun vaihtaa elinympäristön, seuran ja ravinnon optimaaliseen. Tehdään pieni vertailu:

Lleidassa meditoin klaustrofobisessa huoneessani ja yritän ignoroida naapureiden remontin, kämppiksen Skyperiidan mamman kanssa ja alakerran Halal-lihakaupan omistajan musiikkimaun. Jurtassa meditoin kirsikkapuiden keskellä, tuulenvireen ja auringon sivelemänä, koira haukahtaa ja kirkonkello soi..siinä suurimmat häiriöt.

Lleidassa juoksen legendaarisen rumaa joenvartta pitkin, tykitän täysillä Musea ja yritän olla huomiomatta negrojen mulkkauksen. Siuranassa kävelen laaksosta kukkulalle ja kuuntelen kevätlintujen laulua ja joen kohinaa.

Lleidassa syön (ankean) terveellistä, sielutonta, huolimattomasti tehtyä ruokaa, yksin huoneessani. Cornussa jurtan lämmössä mausteista, elinvoimaa puhkuvaa rakkaudella tehtyä kasvisruokaa puolalaisen heimoni kanssa.

Lleidassa nukun ja herään milloin sattuu, jurtassa seuraan Ulan ja Hunan rytmiä: viimeistään puoliltaöin nukkumaan, viimeistään ysiltä ylös. Päivisin kiivetään tai puuhaillaan mitä sattuu tai tehdään jurtan hommia. Tiskauskin on jotenkin ihanaa, kun koko toimitus ja sen ympäristö on kaunista, rauhallista oloa: veden haku kaivosta akrobaattisin toimenpitein, lämmitys vanhalla liedellä, tiskailu ja Moby soi, Bogdan hakkaa halkoja vieressä, Huna painii koiran kanssa, Ula ottaa aurinkoa.

Jurtassa mulla on samanlainen fiilis kuin kesämökillä Maijalassa: välitön rauhallisuuden ja turvallisuuden tunne. Toisaalta pieninkin mielen levottomuus hyökkää kuin yleinen syyttäjä. Pienikin sosiaalinen jännitys, epävarmuus, tyytymättömyys, stressi tai ärtyisyys hyppää silmille kuin Jack-in-the-box- se ei vaan sovi joukkoon. Kokonaisvaltainen halu pitää huolta itsestään syntyy luonnostaan: ei esimerkiksi huvita istua tai kävellä selkä lysyssä, kun huomaa miten paljon kevyempi olo on päässä ja kropassa kun venyttää rangan piitkäksi ja antaa pään kellua fyysisesti ja henkisesti kevyenä rangan jatkona. Tää Viidakkomiehen video antaa hauskaa näyttöä siitä, miten kropan asennolla saadaan vaikutettua mielen asentoihin..venytä kroppaa niin venytät mieltä..viime aikoina oon tehnyt visiittejä on the wild side, ryystänyt kahvia, juonut viinaa, polttanut pilveä ja sekoitellut päätäni..hajoillut milloin mä oikeasti selviän mun paralysis analysiksestä voimaprojektini suhteen ja alan oikeasti tekemään jotain sen eteen pelkkän kelailun sijaan..tekisi mieli sanoa että hyihyi Maria MagdaLeena oot ollut syntinen (laiska) nainen mutta sanonkin että VITUN JEES, koska kaikelle on aikansa..ja nyt on aika INSPIRAATIOLLE....


...olen siunatussa tilassa.


Inspiration=in spiritu, hengessä. Inspiraation tila tarkoittaa HENGESSÄ TOIMIMISTA, innostusta, iloa, leikkiä, tarvittaessa taistelua: toimia ei tarvitse yksin, koska universumi on tekijän puolella, apu ja resurssit tulvivat inspiroituneen elämään. Kun toimit inspiraation vallassa, muutut bestiaksi, tulinuoleksi, gepardiksi, nopeaksi, notkeaksi, vahvaksi, peräänantamattomaksi, suuremman hengen valtaamaksi. "Without God I am nothing" sanoi suosikkini Jeesus. Ehkä maailman suurin hyväntekijä on inspiraation isä ja puusepän poika, joka paransi sairaat ja sovitti synnit. Inspiraation vallassa.

<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti