tiistai 1. helmikuuta 2011

DONT STOP ME NOW

http://www.youtube.com/watch?v=HgzGwKwLmgM


Tonight I'm gonna have myself a real good time
I feel alive and the world it's turning inside out Yeah!
I'm floating around in ecstasy
So don't stop me now don't stop me
'Cause I'm having a good time having a good time

I'm a shooting star leaping through the skies
Like a tiger defying the laws of gravity
I'm a racing car passing by like Lady Godiva
I'm gonna go go go
There's no stopping me

I'm burning through the skies Yeah!
Two hundred degrees
That's why they call me Mister Fahrenheit
I'm trav'ling at the speed of light
I wanna make a supersonic man of you

Don't stop me now I'm having such a good time
I'm having a ball don't stop me now
If you wanna have a good time just give me a call
Don't stop me now ('Cause I'm having a good time)
Don't stop me now (Yes I'm having a good time)
I don't want to stop at all

I'm a rocket ship on my way to Mars
On a collision course
I am a satellite I'm out of control
I am a sex machine ready to reload
Like an atom bomb about to
Oh oh oh oh oh explode

I'm burning through the skies Yeah!
Two hundred degrees
That's why they call me Mister Fahrenheit
I'm trav'ling at the speed of light
I wanna make a supersonic woman out of you

Don't stop me don't stop me don't stop me
Hey hey hey!
Don't stop me don't stop me
Ooh ooh ooh (I like it)
Don't stop me have a good time good time
Don't stop me don't stop me
Ooh ooh Alright
I'm burning through the skies Yeah!
Two hundred degrees
That's why they call me Mister Fahrenheit
I'm trav'ling at the speed of light
I wanna make a supersonic woman of you

Don't stop me now I'm having such a good time
I'm having a ball don't stop me now
If you wanna have a good time
Just give me a call
Don't stop me now ('Cause I'm having a good time)
Don't stop me now (Yes I'm having a good time)
I don't wanna stop at all

La la la la laaaa
La la la la
La la laa laa laa laaa
La la laa la la la la la laaa hey!!....


Toissa viikon lopulla lähdin kiipeämään tuttujen kanssa Siuranaan. Nää kuitenki ajautuivat kuuluvuusalueen ulkopuolelle, joten en tiennyt mihin Siuranan biljoonasta sektorista mun pitäis mennä. Ei siinä, otin ukemin ja lähdin Margalefiin toiveenani löytää kiipeilylykavereita ja taltuttaa e yks ihana 7c, minkä melkein fläshäsin mut en sit kuitenkaan. Saavuin mestoille ja löysin Paolon ja Grazzianon Italiasta. Nyt ei oo valitettavasti kuvia kaksikosta, se kamera pitäis ostaa. Eka reitti mille lähin kertoi mikä tulis olemaan viikonlopun meininki. Vanhaan suomalaiseen tapaan (en ole muuten yhdenkään espanjalaisen nähnyt tekevän) tein ristiintarkistusta ja kysyin Grazzianolta onko sulkurengas kiinni. Mihin Paolo: "Te suomalaiset haluatte kontrolloida asioita ja sä olet täällä Espanjassa jotta oppisit luopumaan kontrollista". Mä olin että joo sä oot harvinaisen oikeassa. Vanha ystäväni KONTROLLI, olen yrittänyt hakea sitä elämääni biljoonalla eri tavalla ja KAIKKI niistä ovat epäonnistuneet surkeasti, anoreksiasta parisuhdekontrollointiin, maaniseen urheiluun ja yltiöpäiseen elämän suunnitteluun (joka vie aina fokuksen pois itse ELÄMISESTÄ ja flowsta, itse asiassa flow on MAHDOTON, koska pää on täynnä jotain listoja ja stressiä, minkäännäköiselle spontaanisuudelle ei ole tilaa hengittää).

P & G kutsuivat mut bisselle ja sitten safkaamaan niiden pakuille. Mulla synkkas naps välittömästi Paolon kanssa ja meillä lähti keskustelut välittömästi käsistä ja lilluin sellasessa seikkailuin ja henkisen läheisyyden fiiliksen hurmoksessa. Samana iltana Paolon rakastaja Vanessa tuli mestoille ja mä jotenkin hajosin, mulle oli vaiketa löytää paikkani muuttunessa sosiaalisessa dynamiikassa ja vitutti se etten ollut enää huomion keskipiste (mielenkiintoista että aina pitäis olla tilanteen stara, herättää huomiota, jäädä mieliin). Vajosin sellaseen epävarmuuteen ja ahdistukseen. Seuraavana päivänä kuitenkin kiipesin Vanessan kanssa, joka kertoi mulle Afrikan reissustaan ja sen vaikutuksesta häneen, ihmisistä ja elämäntavasta siellä niin kauniisti, että aloin itkemään. Ja tää pieni kohtaaminen vaihtoi taas mun pään uuteen asentoon, iloon ja luottamukseen. Käytiin taas Teresan baarissa ja kävellessäni sisään törmäsin ihanan komeeseen mieheen ja jäin vaan tölläämään ja hymyilemään. Talk about law of attraction. Olin jo hajonnut tovin että aikaa oli hurahtanut edellisestä (hyvästä) seksuaalisesta kokemuksesta. Olin päättänyt siis että miehen PUUTTEEN sijasta suuntaan kaiken ajatusenergiani siihen että se ukko MANIFESTOITUU mun elämääni asap. Ja mieluiten komeana, hyvänä rakastajana ja kiipeilijänä TIETTY. No siinä se seisoi mun edessä. Ja sitte siinä huolellisen silmäpelin jälkeen mies meinas karata paikalta, joten päätin että nyt on aika sitte olla rohkea ja auttaa universumia vähän ja tein tikusta asiaa baaritiskille eli menin iskemään sitä. Dude oli aika hämmentyneen oloinen kun kysyin sitä kiipeämään seuraavalla viikolla (..que..?..a escalar..??) mutta sain numeron ja kaikkea...jajajajaaa...tiivistetään jännitystä vielä vähän aikaa ja pysyttäydytään tän illan tapahtumissa.
Juotiin vähän viiniä ja bileet lähti aika hyvällä tavalla käsistä, noin kymmenen minuutin naurukohtauksia ja boulderointia Grazzianon pakun kattorakenteissa (seuraavana päivänä ei enää herättänyt herrassa huvitusta). Jossain vaiheessa Paolo sanoi mulle että se näkee musta, kun olen jumissa ajatuksissani ja peloissani, että se näkee sen kun vain olen tai keskustelen tai kiipeän. "Jätä kontrolli, deja la miente"-se kutsui menteä eli mieltä mienteksi=valehteluksi, mielen sisältö on pahimmillaan pelkoja, rypemistä menneisyydessä ja tulevaisuudessa, jotka kaikki ovat valhetta, ainoa totuus löytyy tästä hetkestä. Ja miten se sen sanoi, niin kauniisti, niin arvostaen, musta tuntui siltä kuin mun sieluun olisi katsottu ja sitä olisi paijattu hellästi. Tulen muistamaan tuon keskustelun varmaan lopunikääni. Kiipesin seuraavana päivänä Vanessan kanssa, ihanaa, laulua ja ähinää, väsynyt mutta onnellinen tyttö. Palasin kotiin kroppa tuusannuuskana mutta sielu kuolemattomana.
Lepopäivinäni rakastuin Nietzscheen, liekitin Ecce Homoa Tobyn kanssa, joka on niin messissä mun haaveissa, näin sen puolivalveunen missä olin kirjailija ja se tuntui niin OIKEALTA että mun on pakko kokeilla!! Ja ihana Toby on Nietzche-fani ja rakastaa kirjoittamista.

"Anyone who knows how to breathe the air of my writings knows that it is an air of of the heights, the bracing air. You must be made for it, or otherwise you are in no little danger of catching cold in it. The ice is near, the solitude is immense- but how peacefully everything lies in the light! how freely you breathe! how much you feel to be beneath you! Philosophy, as I have understood and lived it so far, is choosing to live in ice and high mountains- seeking out everything alien and questionnable in existence, everything that has hitherto been excluded by morality."

Gotta love this man. Pää kirkkaana, jäänkristallinkirkkaana, hengitä omaa universumiasi, luo oma tiesi, kulje piruparkojen ohi jotka hengittävät tunkkaisempaa ilmaa, pidä selkeys, pidä kirkkaus, pidä oma suuntasi. Nietzschestä tuli mieleen pari muuta kaveria:

Steve Jobs:

"Your time is limited, so don’t waste it living someone else’s life. Don’t be trapped by dogma – which is living with the results of other people’s thinking. Don’t let the noise of other’s opinions drown out your own inner voice. And most important, have the courage to follow your heart and intuition. They somehow already know what you truly want to become. Everything else is secondary."

Toinen Steve: (onkohan Steve P.lukenut Nietzcheä??)

http://www.stevepavlina.com/blog/2009/12/11-ways-to-gain-clarity/

"Clarity isn’t something that arrives from outside of you. Clarity isn’t a matter of luck either. Clarity is what you create for yourself. Clarity is a decision.
Whatever degree of clarity you’re experiencing right now is what you’ve decided to create. Not deciding still counts as a decision; in that case it’s the decision to remain uncertain.
The word decide comes from the Latin decidere, which means “to cut off from.” To make a decision, you must cut away other potential directions. If you remain open to lots of different directions at the same time, you get confusion and fuzziness. When you commit yourself to one specific direction, clarity is the natural result."


Mä ooon niiiin fileissä että vuosien vuosien eron jälkeen oon taas yhteydessä Tobyyn, vanhaan ystävääni, sukulaissieluun, syntiseen sekoilijaan ja elämäntaiteilijaan. Miten voi olla näin, ensikohtaaminen kymmenen vuotta sitten, kun olin töissä nuorena tammana Neuhausin suklaakaupassa Stadissa, pari sekopäistä reissua yhdessä, vuosien hiljaisuus, nyt, kaksi muuttunutta ihmistä ja YHTEYS ja rakkaus.

Joulukuu 2010 <3 <3

Uusivuosi 2001

Tänään alkaa Steve Pavlinan tyyliin 30-day trial, eli 30 päivän ajan kirjoitan joka päivä ja katson miltä se tuntuu. Homman nimihän on se että pääsen kirjoittaessani flowiin, liekkiin, rakastan sitä, sanoilla leikkimistä kun sitä ei tarvitse miettiä vaan antaa tuntemattomalle vallan, se on kuin seksi tai kiipeily tai keskustelu, luomista jonkun suuremman kautta. Filosofi-kirjailija Leena Rauramo. Koska Lleida on kaupunkina järjettömän ruma ja Suomeen en halua palata (miten mä voisin, mä opin niin paljon täällä), tsekkasin Barcelonan yliopiston meingit. Siellä vois opiskella filosofiaa. Kampus on keskustassa. Vaihto-ohjelma Bogotan yliopistoon, koska next step mun itsealtistamiselle maailman eri vaikutteille vois olla Etelä-Amerikka.


No niin. Viime viikonloppu oli taas ihana seikkailu. Lähdin mister Law of Attractionin kanssa Montserratiin kiipeämään. Siistejä reittejä ja ihana mies. Mentiin marokkolaiseen baariin juomaan minttuteetä ja syömään kuskusia. Nam. Mä alusin seuraavan päivänä mennä katsomaan yhtä pakua Valncian lähelle ja lähdettiinkin yhdessä viikonlopuksi Chulillaan kiipemään. Paikka on kuin viidakko, mielettömät palmukanjonit ja sokeriruokometsät, pitkiä hienoja reittejä...Tykitin menemään helpompia reittejä, 7a:ta ja 7b:tä, mielettömän hyvä fiilis kiivetä ja hengata miehen kanssa. Kaikki yksityiskohdat (kuvia tulee) kylä valkoisine taloineen, vanha ukko parkkiksella heilutteli kävelykeppiään ja manasi blondien olevan vaarallisia, navarralaisen hipin tiikeritrikoot, jättimäisen tarjoilijan kuiva huumorintaju, scratch and bite-syndroomasta kärsivä musta hellyydenkipeä kissa, leipomon makea haju..aistit avoinna ja jokainen yksityiskohta tuntuu tärkeältä ja reittinä ykseyteen.

EXSTACY, ENERGY, FIREFIREFIRE

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti