keskiviikko 19. tammikuuta 2011

VOLARE CANTARE

Lennä ja laula biaatchhh!! Mulla olisi takataskussa muutamakin vakava  ja intellektuelli blogiaihe mutta alotan HEHKUTTAMALLA! Viime päivinä vastaan on tullut mielettömiä juttuja ja ihmisiä. Ensinnäkin: HOBITIT! Eli kolumbialaiset kiipeilykaverit Juandi ja Nicolas, maailman ihanimmat pojat, salsaa tanssivat energiapommit, huolettomat empaattiset syvälliset elämän lapset, mottona OPTIMOO POSITIVOO.

http://www.youtube.com/watch?v=BbGteByOtbA


PARCEEROSS!!Kesällä ja talvella vastaan tulleet Etelä- Amerikan pojat on olleet niin parhaasta päästä hombreja, että on ehkä pakko hankkiutua kiipeämään Meksikoon ja Kolumbiaan ensi kesänä..kutsu omn käynyt myös Nykiin, RÄJÄYTÄN Ameeerikan mantereen!

Käytiin syömässä pari päivää sitten JULKKISSEURASSA, Chris Sharma ja Daila Ojeda mukana, ravintolassa jossa mun kevyet vegeperiaatteet oli vähän kovilla..kasvisruoaksi tarjottiin chorizopizzaa. No, LIHALAUTANEN vaikutti parhaalta vaihtoehdolta, eli naamaan makkara, noin 15 cm pitkä rasvaslaissi ja pihvi. Plus punkkua ja chupito niin oli aika raukee olo. Nicolas intoutu polttaa isojen jätkien pilvee ja pian Chris Sharman kukkapenkki jo velloi yrjön vallassa. Talk about something you can tell your grandchildren!

Mulle on tehnyt hyvää olla idiootti ja kielitaidoton. Kun en aina tajua illallispöydässä mitä puhutaan niin on pakko hyväksyä se, että ei voi olla briljantti, fiksu ja filmaattinen ja illan tähti vaan ihmisten mieliin tekee lähtemättömän vaikutuksen lähinnä urpoilla kysymyksillä ja nauramalla väärissä kohdissa. Siinä on jotain tosi raikasta, että menneisyyden traumat ulkopuolisuudesta läjähtää naamaan joka toinen päivä ja pakko uskoa että se on vaan TUNNE, illuusio jota ei edes tarvitse huomioida. Sen olen oppinut tässä, että negatiivisiin tunteisiin ei tarvitse jäädä vellomaan. Niin kuin salarakkaani tonttupäällikkö Eckhart Tolle sanoisi: "Observe your negative feelings, bring the light of awareness into it. Awareness will dissolve any negatitivity." Tai FUCK IT- menetelmä:

http://www.thefuckitway.com/

Toimii kuin junan vessa!

Eipä siinä-kiipeilusuorituksiin laskettakoon yks maailman vaikein 7b+ Terradetsissä, jota kränkättiin Novaton kanssa-tissiblondi ja vanha kääkkä in the air tonight.


Novato

Lähinnä se oli sellasta volare-cantare-tyyppistä harjoittelua! Mutta menihän se saatana viimein, oli kyl niin peräsuoli repee-boulderi siinä alussa että voi jeesus kristus, laitonta!

Eilen kävin Margalefissa lleidalaisten palomiesten (mmmmmmmm) kanssa. Kuvittelin Margalefin olevan sellasta "ei saa pierasta tai tiput"-tyylistä liskoilua, mut ei, mahtavan sporttistä poksuvääntöä. Melkein kaikki ongelmatilanteet sai ratkastua mun suosikkipaniikkiratkasulla "NOSTA JALKA JA LUKOTA-HUUDA JA TOIVO PARASTA". Melkein pärskin yhen mahtavan 7c:n ylös, mutta harhauduin viereiselle reitille laittomasti lepokahvoihin, enkä päässyt enää kunnialla takaisin reitille. Paikkahan on ihan törkeen kaunis! Harmillisesti mulla ei ole kuvia, kun ei oo kameraakaan, kameran osto olisi mielen päällä seuraavana! Ja se PAKU jumaantsuikka meen kattomaan tollasta ens viikolla:


Muita ajatuksia: isot unelmat, isot teot, innostus, fanaattisuus. Miksi valtavirrasta poikkeaminen aiheuttaa huolehtimista? Raakaruokailijat ja polyamoristit aiheuttavat yleensä "hyväntahtoista" neuvomista lähipiirissä:
"No saathan sä kaikkia ravintoaineita tarpeeksi" "No eihän tollaset avoimet parisuhteet voi kestää". Kun ottaa huomioon, että suurin osa ihmisistä syö sellasta lisäaineilla marinoitua paskaa, että ne loistaa neonvihreänä haudassaan seuraavat viistuhatta vuotta ja perusparisuhde on kontrolloinnin, omistamishalun ja ajoittaisen hekuman helvetinvirtaa, epätoivoista juoksuhiekassa juoksemista, niin miten voidaan oikeasti arvostella niitä ihmisiä jotka tekevät asioita eri tavalla ja pyrkivät tietoisesti johonkin vapaampaan ja parempaan? Onko tämä: (antaa Jaakon kertoa)

http://www.youtube.com/watch?v=EcVXxTFdygk&feature=player_embedded

oikeasti parempaa kuin tämä:
Ja mitä tulee rakkauteen, niin oikea rakkaus, vapaa rakkaus, pyyteetön rakkaus on VAIKEATA, mutta hei, siihen täytyy pyrkiä, aina ylemmäs, superihmiseksi! Eckhart sen sanoi: "the Spanish language is most honest describing what is normally considered as love, the word "querer" means "to love" but also "to want". The other word for love "amar" which doesn't have this double meaning is rare and maybe because this love that doesn't want anything is in itself so rare" (älä tapa mua Eckhart jos ei mennyt ihan sanasta sanaan oikein). Miksi pitäisi tyytyä johonkin mikä on normaalia ja tavanomaista?? Jos siihen olisi aina tyydytty meillä ei olisi tätä:

http://fi.wikipedia.org/wiki/Hehkulamppu

Tai tätä:

http://www.youtube.com/watch?v=gv7yDVz95fc

Tai tätä:


Lopuksi arvoitus, ensimmäinen ratkaisija saa postissa raakasuklaata:

Kenet juutalaiset naulitsivat ristille:

a) Jeesuksen
b) puusuksen
c) lumilaudan

Rakkautta, iloa ja rohkeutta teille kaikille pupat!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti