keskiviikko 19. tammikuuta 2011

Law of attraction ja ongelmanratkaisu

Pitkän psykoterapian, "vaikean lapsuuden ja nuoruuden" (YYYHHH) läpikäyneenä mulle on ollut luontaista luodata omia fiiliksiäni ja ongelmiani ja persoonallisuushäiriöitäni toooodella syvältä. Tuloksena oli toki se, että olen hyvässä yhteydessä omiin fiiliksiini ja osaan tunnistaa omista mindfuckeistani johtuvan oirekäyttäytymisen. Viime aikoina lähestymistapa on alkanut kyllästyttää. Kuten kiipeilykaverini viime kesänä sanoi: "Mä oon jo mennyt sen vaiheen ohi, milloin puhutaan vaan itsestä ja omasta suhtautumisesta maailmaan, se on kyllästyttävää." No ei me sitten kiivettykään kuin viikko yhdessä, kunnes anaalianalyysiLeena ja maailmanmies Mikko lähtivät omille teilleen..mulla oli sillon (ja on toki edelleenkin välillä) pikku analysis paralysis päällä, eli keskittyminen ongelmiin tai kipukohtiin eikä niinkään ratkaisuun----tai yleensä siihen,mitä tuolla ulkomaailmassa tapahtuu. En mä ollut edes lukenut juuri kirjoja tai uutisia vuosiin, kun oman pään sisältö oli kiinnostanut niin paljon.

Tässä Espanjassa pyöriessä ilman mitään selkeätä, turvallisen kiinteätä viiteryhmää (opiskelijaryhmään tuskin voi kuulua jos ei juuri näytä nenäänsä yliopistolla, kiipeilykaverit tuppaa vaihtumaan vähän väliä) huomasin esimerkiksi että eristäydyin neljästä kämppiksestäni, aina kun tulin kiipeämästä Lleidaan menin nukkumaan enkä juuri jaksanut jutella tai sosialiseerata..no niinhän siinä kävi et nekin alko kohtelemaan mua kuin hmm..vähän friikkiä vierasta. Vanha Leena olisi keskittynyt ONGELMAAN  ja ahdistunut tästä ulkopuolisuuden tunteesta ja eristäytynyt entisestäään ja kenties kermana kakulle irtisanonut kämpän. Mutta nyt keskityin ONGELMAN RATKAISUUN.  Eli aloin ottaa osaa niiden tekemisiin, bileisiin, juttelemaan noh mun elämästä kaikkine friikkeilyineen, marokkolaiset rakastajat, raakasuklaadarrat, supermaketin vartijan iskemiset yms yms..ei siinä menny kauaa kun voin lukea kämppikseni hyviksi kavereiksini.

Tai kuten Tyler Durden heittää Fight Club- elokuvassa: "You're not your job. You're not how much money you have in the bank. You're not the car you drive. You're not the contents of your wallet. You're not your fucking khakis"

Ihmisellä on VAPAUS tehdä elämästään juuri sitä mitä haluaa, Viidakkomies-Olli sanoisi että playerin tulee laittaa oma geiminsä kuntoon. Raamattu sanoo "Olkoon maljasi ylitsevuotavainen". Abraham Hicks sanoo:

  • The Basis of Your Life is Freedom; the Purpose of Your Life is Joy.
  • You Are a Creator; You Create With Your Every Thought.
  • Anything That You Can Imagine is Yours to Be or Do or Have.
Sä voit tehdä elämästäsi juuri sellaisen kuin haluat. Keskity (mielenterveys)ongelmiisi niin houkuttelet ympärillesi mielenterveyspotilaita, mielenterveydelle haitallisia tilanteita ja lisää (mielenterveys)ongelmia.

100-prosenttinen vastuunkanto omasta elämästä.

Lopuksi päivän teemalaulu: Lennä, laula!

http://www.youtube.com/watch?v=RQzLiY7H3qE&feature=fvst


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti