lauantai 18. joulukuuta 2010

Tauko!

Viikon tauko kiipeilystä, huuu!! Madridissa oli noh aika villiä, kuvamateriaalia ei onneksi kertynyt! Siisti paikka mutta jotenkin pömpöösimpi kuin Barcelona ja BCN säilyykin lempikaupunkinani tähänkin mennessä. Sain ekan darran noin vuoteen hankittua ja nyhjötin sängynpohjalla puoltoista päivää ahdistuksessani ja tein kaikkea ihan vitun hyödytöntä, kuten luin Iltalehden viihde-sivustoa, Johanna Tukiaisen kolumnia Seiskasta ja eroottisia novelleita. Tällanen himmee sukellus apinointiin ja regressioon taisi olla aika tervetullut, koska nyt tuntuu että motivaatio on palannut kahta kauheampana :)  Ja jotain hyödyllistäkin on tullut luettua, kun mun aviomies numero 1 eli kivet ja numero 2 eli Rasmus ovat kaukana poissa, on aikaa fiilistellä näitäkin juttuja: http://www.jaakkohalmetoja.com/fi/?p=620


Rasmus

Klippi artikkelista, miten mies voikin laittaa (!) sanoiksi noin hyvin naisen tuntemuksia (toki Jaakko lienee kahlannut alan kirjallisuutta laajalti):

Kokonaisvaltaisessa orgasmissa kehosi on kuin energiasta muodostuva pylväs, joka pysyy täydellisessä tasapainossa kumppanisi kanssa. Tämä on täydellinen orgasmi kehossa ja sielussa. Runollisesti ilmaistuna: taisteleva egosi kutistuu oikeaan kokoonsa, pieneksi hiekanjyväseksi, ja alkaa vastahakoisesti hymistä sopusoinnussa hienovaraisen maailmankaikkeuden valtameressä, joka rytmisesti pyyhkäisee sen yli. Tällöin elät hetkessä ja olet läsnä.
Harmillisen monilla nuorilla miehillä ja naisilla yhdenillanjutut on tunnottomia kännipanoja (hei ne voi olla myös ihania, selkeitä ja kirkkaita) ja ylipäätään seksuaalisuutta sammuttaa kaikenkarvaisten kulttuuristen normien lisäksi huono elämänlaatu. Henkinen stressi, elämän köyhtyminen murehtimiseksi, duunin paiskimiseksi ja perjantain känni(pano)n odottamiseksi, liikkumattomuus, paska ruoka ja dokailu vanhentaa ja heikentää kakskymppisetkin puoli-impotenteiksi. Ja tottakai, guilty as charged myself, mutta heitän silti sen kiven.

Näin puhui Skrodehustra!!


Ja huomenna Laardi tulee Suomesta kiipeämään mun kanssa! Mahtava meininki!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti